MissieOnze missie is om of het nu een beginnend speler(ster) is of een professionele speler(ster), de Jones Soccer Academy werkt aan alle elementen van het spel, inclusief (bal)vaardigheden, oefeningen, techniek, strategieën & fitness. Bovendien hebben wij ook oog voor de ontwikkeling van de nodige sociale & communicatieve vaardigheden van uw kind. Elke training is speciaal ontworpen om de individuele potentie van elke individuele speler(ster) te helpen ontwikkelen & zijn/haar spel te maximaliseren.

 

Waarden:

 

• Passie: De onbewuste drijfveer om het maximale uit jezelf te halen.

• Zelfvertrouwen: De overtuiging in jezelf om iedere denkbare taak dan ook succesvol uit te kunnen voeren.

• Discipline: De bereidheid & het vermogen om alle benodigde taken uit te voeren om je ultieme droom te bereiken.

• Professionaliteit: Het presenteren, organiseren & communiceren op een wijze die waarde geeft aan wat we doen.

 

 Visie:

 

Focus op individuele ontwikkeling. Inzetten van specialisten voor specifieke ontwikkeling binnen specialismen. Veel (bal)handelingen tijdens een training, op hoge intensiteit. Trainingen zijn uitgewerkt vanuit thema’s van paar weken, binnen dit thema willen wij in iedere aansluitende training zichtbaar verschil zien in de uitvoering & toepassing. Het progressief aanleren van nieuwe coördinatieve (bal)handelingen, niet eindeloos inslijpen van 1 beweging. Alle bewegingen & ritmes pro/contra & links/rechts uitgevoerd. Van langzaam & goed naar snel & explosief. Geleerde vaardigheden altijd toepassen in competitievorm & toepassingsvorm Specifieke, gedetailleerde aanwijzingen in houding & uitvoering.

 

Naast het aanleren van technische, sociale & communicatieve vaardigheden is er tot slot nog een element dat bij elke training van de Jones Soccer Academy voorop staat: het SPELPLEZIER.

 

"Ik wil dat kinderen het bij ons naar hun zin hebben. Dat ze na afloop van een training met een grote glimlach het veld verlaten, alleen dan ben ik ook blij. Om dit te bereiken beschikken we over een enthousiaste trainer met niet alleen veel voetbalkwaliteiten, maar ook oog voor het spelplezier. Dit straalt af op de kinderen. Plezier hebben in het voetbal is het allerbelangrijkste op welk niveau je ook speelt."


Voor vragen en boekingen

Email: jonessocceracademy@hotmail.com

Phone: 06-28706238

 

 Jones Soccer Academy                                                                          Btw nummer: NL00219529B96

KvK-nummer: 71250611                                                                    IBAN: NL15INGB0008302077